20 Juny. Taller d’Autodefensa Digital

AutodefensadigitalSalut companyes!

Des de l’Ateneu Llibertari La Barricada us convidem a participar al Taller d’Autodefensa Digital, que tindrà lloc a l’Ateneu Llibertari (C/ Estació, 7 de Sagunt), a càrrec d’una companya de la CNT-AIT La Plana, el proper dissabte 20 de juny, a partir de les 11h.

Amb aquest taller treballarem la seguretat i la privacitat a la xarxa, per tal d’evitar o repel·lir els atacs que perpetra l’estat i les empreses que trafiquen amb el que anomenen Big Data. Exemples d’aquests atacs són les més de cinquanta detingudes de les Operacions Aranya I i II, o per exemple, el fet que a detingudes de l’Operació Pinyata se’ls imputara l’ús del servei de missatgeria segura RiseUp com a prova d’organització terrorista.

Pensem que el dret a la privacitat a la xarxa és fonamental, i que la seguretat amb què tractem les nostres dades a la xarxa no la protegiran ni els estats, ni les centrals d’informació, ni els que mercadegen amb les nostres comunicacions. Així doncs, tant en este cas com en tot, hem de ser nosaltres mateixes les que fem valdre els drets que defenem.

El proper dissabte 20 de juliol a partir de les 11h ens veiem. Dueu-vos l’ordinador o portàtil i ganetes de passar-ho bé. Us esperem

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s