#EnLaBretxa – 1r de Maig, per Miquel-O

En el darrer 1 de maig; en que es commemora els succesos, dels Màrtirs de Xicago,per les huit hores de treball. CGT, PAH, CNT i l’Ateneu Llibertari LA BARRICADA férem una manifestació, que per als temps que corren no va estar malament. N’hi hagueren sobretot uns successos que no es poden tolerar i que no hagueren passat, si la manifestació l’haguera convocat UGT o CCOO.

No es pot tolerar que els cotxes, passen per avingudes i carrers, insultant i pràcticament atropellant als participants de la manifestació. La policia no es va comportar, com deuria de haver-ho fet; tallant el trànsit per complet, en l’Avinguda 9 d’Octubre i en la del Camp de Morvedre. També és molt trist que als mitjans de comunicació isquera com a únic convocant de la manifestació la CGT.

LA BARRICADA, el nostre Ateneu Llibertari, seguirà amb el desenrotllament d’una CULTURA DE RESISTÈNCIA. De veritat no podem fer res més; ens estan donant per tots els costats, fins i tot gent que es diu anarco-sindicalista. Esta és la situació; antics companys de lluita s’apuntaren a seguir amb nosaltres la manifestació; així com gent decebuda amb el valencia-nisme i el comunisme, este és nostre moment, cal començar una altra volta amb la difusió clàssica i amb les noves tecnologies. Som pocs però, estem molt preparats, coneixem els erros, no els tornarem a cometre, anem poc a poc. Volem acostar-nos a la gent que estiga prop de les nostres idees. Són moments difícils per a tots, però hem d’estar units pel que puga vindre, sobretot per la manca de la llibertat d’expressió que n’hi ha en Espanya.

No hi ha que oblidar que el nostre país va viure quasi 50 anys baix dictadures militars,durant tot el segle XX. La meitat d’un segle tirada al fem; per culpa (almenys de la segona dictadura) de la CNT, per la seua manca d’autoritat, per pactar amb genocides, i defensors d’una democràcia Demòcrata-Cristiana (catòlics de missa diària) o amb republicans lliberals, de lliure mercat, a soles, ni tan sols, implicats en causes socials.

Des d’ací vos promet que això no tornarà a passar; ni patronal, ni sindicats carceraris, ni acumulació de Forces Armades. En este món malauradament, cal una policia, una però no vint-i-una. El camí ja s’està fent malgrat tot, recordem als presos ¡ai! tan jóvens! Mentrestant no hi ha cap dubte: ¡Estamos preparando el ariete para asaltar el castillo!.

¡HASTA LA VICTORIA SIEMPRE!

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s